• 1st slide
  • 3rd slide
  • 4th slide
  • 5th slide
  • 2nd slide
" Σεβασμός στους επενδυτές ... "
ΣΜΕΧΑ

Σχόλιο αγοράς από τον κ. Δημήτριο Σαρρή στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ ON LINE 21/9/2016

on .

Χρηματιστήριο: Τα ανοικτά μέτωπα παραμένουν

Αρθρο του κ. Δημήτριου Σαρρή, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Α. ΣΑΡΡΗΣ ΑΕΠΕΥ στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ ON LINE στις 19/9/2016

Η ολοκλήρωση του rebalancing και της λήξης τριπλής σειράς παραγώγων βρίσκει την αγορά πάνω από τις κρίσιμες 550 μονάδες. Τα ανοιχτά, όμως, μέτωπα σε όλους τους τομείς παραμένουν, με αποτέλεσμα οι φόβοι των επενδυτών για πτώση να αυξάνονται.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΧΡΗΜ/ΚΗ ΑΕΠΕΥ: Εβδομαδιαία Τεχνική Ανάλυση 9/9/2016

on .

Στο ίδιο έργο θεατές με το Γενικό Δείκτη για ακόμα μία φορά να ξεκινάει για μια πτήση άνω των 580 μονάδων με προορισμό τις 610 και κάπου λίγο μετά την απογείωση να  μένει από καύσιμα προκαλώντας έντονο εκνευρισμό στους λίγους εναπομείναντες βραχυχρόνιους ενεργούς επενδυτές. Ζητούμενο για τη συνέχεια είναι η καθοδική λύση ή μη του πλαγιοανοδικού καναλιού, όπου το όριο στη κάτω πλευρά αποτυπώνεται πλέον πολύ κοντά στις 565 με 563 μονάδες. Καθοδική τμήση με σημαντική αύξηση στο τζίρο συναλλαγών θα ωθήσει το Γενικό Δείκτη προς το κάτω διαγραμματικό «μαξιλάρι» στήριξης των 550 με 545 μονάδων ανοίγοντας όμως δίαυλο επικοινωνίας με το τελευταίο προπύργιο των Bulls στις 517 με 510 μονάδες.

Άρθρο του κ. Αλέξανδρου Μωραϊτάκη στο Euro2day στις 6/7/2016

on .

Πως θα προσελκύσουμε τις κινέζικες επενδύσεις

Αρθρο του κ. Αλέξανδρου Μωραϊτάκη, Προέδρου της NUNTIUS ΑΧΕΠΕΥ & Μέλους Δ.Σ. του ΣΜΕΧΑ

Πολύ καλά έκανε ο πρωθυπουργός που επισκέφτηκε την Κίνα, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων (ευτυχώς, ξεχάστηκαν οι προεκλογικοί λαϊκισμοί περί ξεπουλημάτων και τα συνθήματα τύπου «Κινέζοι Go Home»), και την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών, προϊόντων και υπηρεσιών.

Βέβαια, στην Κίνα είχαν πάει κατά το παρελθόν και άλλοι Έλληνες πρωθυπουργοί και πέρα από την επένδυση της COSCO και κάποιες τουριστικές εισροές, ελάχιστα πράγματα είδαμε. Πολλά λόγια, μεγάλα όνειρα, ελάχιστα αποτελέσματα.

Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης